Sådan tjener vi penge

BilligtBredbånd.dk er reklame-finansieret


BilligtBredbånd.dk er en uafhængig prissammenligningsside. Det vil sige, at man ikke kan købe sig til bedre placeringer hos os. Men vi er stadig en forretning, der tjener penge. Det gør vi gennem henvisningskommissioner fra udbyderne.

Hvordan tjener vi penge?


Vi ønsker at være fuldstændig transparente omkring vores forretning. Derfor ønsker vi her at forklare forretningsmodellen bag vores prissammenligningstjeneste.

Denne forretningsmodel har jeg forsøgt at beskrive her. Formålet er afmystificere vores agenda, og forhåbenligt fremstå som et troværdigt værktøj til prissammenligning af bredbånd.

Vi tjener penge på prissammenligning


Vi går op i din gode brugeroplevelse, men er ikke et filantropisk foretagende - vi laver vores prissammenligningstjeneste for at tjene penge. Og det gør vi, når du vælger at skifte bredbånd gennem vores tjeneste.

Vores links er reklamelinks


Alle vores links indeholder en lille sporingskode, der registerer, hvis du vælger at købe et bredbåndsabonnement hos én af udbyderne, hvorefter vi modtager en kommission fra udbyderen.

Forretningsmodellen bag BilligtBredbånd.dk


Vi anbefaler produkter

Vi stiller en service gratis til rådighed for dig, som forbruger. Her kan du finde alle udbydere på markedet - og deres billigste pris på bredbånd.

Vi tjener penge, når du køber

Vi har links på siden til alle de forskellige udbydere. Hvis du klikker på ét et vores link og køber et bredbåndsabonnement hos én af udbyderne, så får vi en henvisningskommission.

Vi investerer i vores indhold

De små provisioner, vi tjener, går til at vedligeholde og forbedre vores indhold. Det hjælper os med at skabe mere informative og engagerende artikler, anmeldelser og guider til dig.

Måske leder du efter


Kontakt os

Find kontaktoplysninger


Her kan du finde kontaktoplysninger til os, der driver siden. Du er velkommen til at sende feedback eller fejl, der bør rettes.

Kontakt os

Læs mere om vores mission

Bag om hjemmesiden


Her kan du læse mere om, hvem der står bag BilligtBredbånd.dk - og blive klogere på, hvad vi står for og vores mission.

Om os

Vi er reklamefinancerede

Vi er reklamefinancerede


Vi modtager en kommission hver gang, vi henviser en kunde til en af de internetudbydere, der står angivet på siden.

Reklamer

Ring til os
Ring til vores bredbåndsekspert
Vi hjælper dig videre med dit internet

(+45) 3132 0979

Skriv til os
Skriv til os og få hurtigt svar
Vores eksperter er klar til at svare dig

info@billigtbredbånd.dk

12
Internetudbydere
48
Bredbåndstilbud
200
Kr. sparet pr. md.
1200
Kr. sparet pr. år